Luxe gerenoveerd appartement Marbella

Luxe gerenoveerd appartement Marbella
Marbella, Costa del Sol Occidental, Malaga, Andalusië, Spanje
Nieuw project €287,000 - Appartement, Residentieel
RH-42658-property 82 m2 1 Bedroom 1 Bathroom

Luxe Gerenoveerd Appartment Marbella

6 moderne eerstelijns golfvilla’s met luxe kwaliteiten en uitzonderlijke afwerkingen. Gelegen op een bevoorrechte locatie in El Campanario.

De villa’s bestaan uit een begane grond, een bovenverdieping en een bewoonbare en lichte kelderverdieping met een grote bioscoopzaal, een fitnessruimte, een sauna en een sparuimte met toegang tot een Japanse patio met een zwembad met waterval om te baden en af te koelen .

De villa’s bestaan hoofdzakelijk uit 4 slaapkamers en 5 badkamers. 2 slaapkamers met badkamer ensuite op de bovenverdieping, 1 slaapkamer met badkamer op de begane grond en 1 slaapkamer met badkamer op de kelderverdieping.

De open ruimtes en grote kamerhoge ramen met een minimalistisch ontwerp zorgen ervoor dat het huis de hele dag door wordt overspoeld met licht. Ze zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en een deskundig ontwerp, en dat is te zien. Door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren en het natuurlijke licht dat in elk van de kamers overheerst, is een warme en moderne villa ontstaan.

De villa’s zijn gelegen in het exclusieve gedeelte van “El Campanario”, op een paar meter van het clubhuis met zijn voortreffelijke restaurant, zijn tennis- en paddle-tennisbanen, spa, fitnessruimte, zwembad en golfbaan. Op slechts een paar minuten rijden vindt u: Puerto Banús, Estepona of Benahavís. In de omgeving zijn er de beste internationale scholen, restaurants en 1 km van de stranden van Puro Beach of Salduna. De luchthaven van Malaga ligt op slechts 30 minuten afstand.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar