Huis in klein gehucht

Huis in klein gehucht
Periana, La Axarquia, Malaga, Andalusië, 29710, Spanje
Te koop €149,950 - Village house
RH-34662-property 112 2 Bedrooms 1.5 Bathrooms 1972 Year Built 200

Op het platteland van Periana, hoog boven het meer van Viñuela, is dit pand de perfecte pittoreske plek in de zon.

De weg slingert door olijfboomgaarden en mooi landschap naar het mooie kleine gehucht Las Mayorales.

Een kleine parkeerplaats bedient de huizen. Het pand heeft originele kenmerken behouden, zoals de oude boerderijdeur, terwijl het prachtig is gemoderniseerd.

Bij het betreden van de prachtige tuin komt u direct op een terras met zonneschermen. De tuin loopt rond naar een ander terras met een fantastisch uitzicht op het meer van Viñuela en het omliggende platteland. Dit gebied heeft momenteel een hot tub en een tafel en stoelen die perfect zijn geplaatst om van het uitzicht te genieten. Bij het terras is een gastentoilet.

Dubbele houten deuren naar de stijlvolle open woonkamer. Rechts een trap op is de eetkamer die naar de keuken leidt, volledig uitgerust met alles wat je nodig zou kunnen hebben.

Direct voor de voordeur is een hoekje dat momenteel wordt gebruikt voor een bank en televisie. Trap naar boven met opbergruimte eronder.

Boven zijn twee slaapkamers. De eerste heeft een ingebouwde kledingkast en wordt gebruikt als kantoor en kleedkamer, hoewel er een tweepersoonsbed in past. De hal is voorzien van ingebouwde opbergkasten. De tweede slaapkamer is iets groter dan de eerste. Beide slaapkamers hebben direct toegang tot een heerlijk balkon. De familiebadkamer heeft een inloopdouche.

Dit is echt een niet te missen woning die een prachtig huis of investeringsobject zou kunnen zijn voor vakantieverhuur. Het ligt op loopafstand van het hotel en restaurant Las Mayorales. Een korte wandeling brengt u ook naar de rivier met een picknickplaats.

Periana is een van de witte dorpen van de Axarquia, omgeven door bergketens en met het Viñuela-meer in het zuiden. Het landschap is bedekt met olijfgaarden en maakt deel uit van de schilderachtige route van de olijfolie en bergen (ruta del aciete y los montes) en is erg populair bij wandelaars. Het dorp heeft een paar traditionele winkels, een bar, gemeentehuis en gezondheidscentrum, sportcentrum en gemeenschappelijk zwembad en een voetbalveld. Veel bezoekers reizen ook naar het kleine gehucht Baños de Vilo, een oud Arabisch badhuis dat beroemd is om zijn geneeskrachtige eigenschappen en in de jaren negentig heropend voor het publiek. Periana ligt op slechts 55 minuten van de internationale luchthaven van Malaga en de stad en op 30 minuten van de stad en de stranden van Torre del Mar.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging in te plannen.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening betreffende consumenteninformatie bij de verkoop van huizen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, registratie- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of btw + AJD) en andere kosten inherent aan de verkoop zijn niet inbegrepen in de prijs.

Property Video
 • Walk through video
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: E
 • Energy Performance: 202.17
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar