New Luxury Apartments Estepona

New Luxury Apartments Estepona
Estepona, Costa del Sol Occidental, Málaga, Andalucía, España
Nieuw project from €921,000 - Appartement, Opslag ruimte, Parkeer plaats, Penthouse, Residentieel
RH-42617-property 212 m2 4 Bedrooms 3 Bathrooms 2 Parkeren 2023 Year Built

NINETEEN41 is een exclusief en modern project met 60 luxe appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers, elk afgewerkt volgens de hoogste standaard. Omdat er momenteel slechts één penthouse beschikbaar is, is dit een kans exclusief voor de weinige gelukkigen.

De strakke, organische lijnen van het pand passen naadloos in het natuurlijke landschap, terwijl elk huis ruime en open woonruimtes biedt vol natuurlijk licht en een panoramisch uitzicht. De woningen zijn ontworpen met het oog op functionaliteit, waardoor er in elke kamer een comfortabele sfeer heerst.

Bij NINETEEN41 is aan elk detail gedacht, waardoor de gemeenschap naar een nieuw niveau wordt getild. Het project beschikt over een scala aan gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een zwembad, een spa, een fitnessruimte, kleedkamers, een coworkingruimte en een gemeenschappelijke keuken. Het pand is uitgerust met de modernste beveiligingsvoorzieningen, waaronder videobewakingscamera’s en een kentekenherkenningssysteem bij de toegang tot de garages.

Gelegen aan de New Golden Mile, tussen Puerto Banús en Estepona, wordt dit project omringd door enkele van de meest prestigieuze golfbanen aan de Costa del Sol. Een paar minuten van het strand van El Saladillo en Playa del Sol Villacana, de locatie is uitzonderlijk.

Mis de kans niet om een woning te bezitten in dit zeer begeerde gebied.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar