Nieuwe appartementen Velez Malaga

Nieuwe appartementen Velez Malaga
Vélez-Málaga, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Nieuw project, Te koop From €184,950 - Appartement, Gelijkvloers appartement, Penthouse, Residentieel
RH-64787-property 74 m2 2 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Parkeren

Nieuwe Appartementen Velez Malaga


Ontdek de perfecte mix van geschiedenis en moderniteit in het charmante stadje Velez-Malaga, waar een selectie moderne nieuwbouwappartementen en penthouses op u wachten. Er zijn opties met 2 of 3 slaapkamers beschikbaar en elk appartement beschikt over een terras of dakterras met een prachtig uitzicht op het omliggende landschap.

Over parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken, want bij elk appartement hoort een plek in de ondergrondse parkeergarage. Voor wie extra opslagruimte nodig heeft, bieden sommige appartementen zelfs de mogelijkheid van een berging.

Deze appartementen liggen te midden van weelderig groen en gewikkeld rond een gemeenschappelijk zwembad, een kinderspeelplaats en tuinen. Ze bieden een oase van rust, weg van de drukte van het stadsleven. Word verliefd op de traditionele Andalusische stad Velez-Malaga, die beschikt over een rijke geschiedenis met een Moors fort, prachtige kerken, musea, markten en aparte wijken. U vindt er tal van onafhankelijke winkels en restaurants die u tijdens uw vrije tijd kunt verkennen.

Op slechts 4 km van de kust bij Torre del Mar liggen zon, zand en zee om de hoek. En als u verder weg moet reizen, is het slechts 35 minuten rijden naar Malaga en de internationale luchthaven.

Deze woningen zullen klaar zijn tegen het einde van de zomer van 2024

Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Extra informatie

  • Completion 2024: New builds
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar