New Build Apartment Benalmádena

New Build Apartment Benalmádena
Benalmádena, Malaga, Spain
Nieuw project From €340,500 - Appartement, Gelijkvloers appartement, Residentieel
RH-42602-property 90,07 m² 2 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Parkeren 2023 Year Built

Ontdek een unieke nieuwbouwontwikkeling in het hart van Benalmadena, op slechts een steenworp afstand van het strand en het centrum van Arroyo de la Miel. Ervaar het beste van het Andalusische leven met deze prachtige urbanisatie die een scala aan voorzieningen biedt, waaronder aangelegde tuinen, een zwembad, gemeenschappelijke gebruiksruimtes, een coworking-ruimte, een overdekte fitnessruimte en een kinderspeelplaats.

Elk appartement is verdeeld over 4 verdiepingen en biedt voldoende ruimte voor wonen en ontspanning.

Neem contact met ons op om meer te ontdekken over dit prachtige project in het hart van Benalmadena. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een permanente woning of een investeringsobject, de appartementen in deze urbanisatie bieden eindeloze mogelijkheden. Mis deze uitzonderlijke kans niet.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar