Nieuwbouw appartementen in Casares

Nieuwbouw appartementen in Casares
Casares, Costa del Sol Occidental, Málaga, Andalusië, 29690, España
Nieuw project from €228,000 - Appartement, Residentieel
RH-64010-property 86 m2 2 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Parkeren 2025 Year Built

Nieuwbouw appartementen in Casares

Camarate Hills is een complex van 47 appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. Elk appartement beschikt over een garage en berging.

Gated community met zwembad, tuinen en kinderspeelplaats. Het ontwerp van deze ontwikkeling slaagt erin de constructie te integreren met zijn omgeving, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de topografie van het perceel om een ​​adembenemend 360 graden uitzicht op de zee en de bergen mogelijk te maken.

Alle woningen hebben een uitgeruste keuken, grote terrassen en hoogwaardige voorzieningen, zoals warm water door aerothermie en pre-installatie voor het opladen van elektrische voertuigen. Gelijkvloerse appartementen met privétuin.

Camarate Hills ligt in Casares, naast het natuurpark Sierra Bermeja en binnen handbereik van de pittoreske stadjes Manilva en Estepona aan de kust of Gaucín en Genalguacil, een paar kilometer landinwaarts.

Casares is een van de meest charmante Andalusische witte dorpen, gelegen tussen de zee en de bergen. Het combineert perfect meer dan 2000 meter zandstrand en schoon water voor zwemmers, omgeven door golfbanen en voor wandelaars, Sierra Bermeja.

Slechts 6 minuten van de prestigieuze Finca Cortesin Golf Club, evenals andere nabijgelegen golfbanen zoals Sotogrande, Estepona en Marbella, maken het golfaanbod zeer aantrekkelijk.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar