New Build Apartments Estepona

New Build Apartments Estepona
Estepona, Costa del Sol Occidental, Málaga, Andalucía, España
Nieuw project from €490,000 - Appartement, Opslag ruimte, Parkeer plaats, Penthouse, Residentieel
RH-42611-property 110 m2 2 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Parkeren 2023 Year Built 107,45 m2

Introductie van LIF3 – een uitzonderlijk wooncomplex met 40 prachtige woningen met 2 en 3 slaapkamers en ruime terrassen. Gelegen in het hart van Estepona, zijn de begane gronden gezegend met grote tuinen, terwijl de duplex penthouses beschikken over uitgestrekte terrassen, perfect om te genieten van quality time met dierbaren.

LIF3 biedt een indrukwekkend aanbod aan gemeenschappelijke ruimtes, waaronder zwembaden voor alle leeftijden, een volledig uitgeruste fitnessruimte, sociale ruimtes met gastronomische ruimtes en nog veel meer om uw dagelijkse ervaringen naar een hoger niveau te tillen.

Elke woning is voorzien van een open ingerichte keuken, designbadkamers, ruime woonkamers en hoogwaardige afwerking. Daarnaast beschikken de woningen over een overdekte garage en berging.

Als u op zoek bent naar een droomhuis in Estepona, dan is LIF3 ongetwijfeld uw beste optie!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar