New Build Apartments Fuengirola

New Build Apartments Fuengirola
Fuengirola, Costa del Sol Occidental, Málaga, Andalucía, 29640, España
Nieuw project €209,950 - Appartement, Residentieel
RH-42676-property 67.08 m² 2 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Parkeren 2023 Year Built

Introductie van Sunset Views – het ultieme nieuwbouwappartementencomplex in het hart van Fuengirola. Deze ontwikkeling biedt appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, elk vergezeld van een parkeerplaats en berging, en is het toonbeeld van luxe wonen. Geniet van een verfrissende duik in het gemeenschappelijke zoutwaterzwembad, kom tot rust in de sauna of blijf fit met de buitentrainingsruimte op straat. Wanneer het tijd is om te ontspannen en te genieten van het adembenemende uitzicht, bieden het solarium en de meerdere terrassen adembenemende uitkijkpunten om te genieten van de schoonheid van de omliggende bergen en de zee.

Sunset Views bestaat uit twee gebouwen met 74 woningen en biedt een all-inclusive ervaring, perfect voor wonen of vakantie-ontspanning het hele jaar door. Het is een ideale plek om de verbinding met jezelf te verbreken en opnieuw te verbinden, te midden van een natuurlijke omgeving waar de Costa del Sol bekend om staat. Met meer dan 3.000 uren zonneschijn per jaar en majestueuze zonsondergangen in overvloed, zul je verliefd worden op deze prachtige stad.

Opleverdatum eind 2025.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, dient u er rekening mee te houden dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere kosten inherent aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar