Te koop nieuwbouw appartement Malaga

Te koop nieuwbouw appartement Malaga
Málaga, Málaga-Costa del Sol, Malaga, Andalusië, Spanje
Nieuw project from €237,800 - Appartement, Residentieel
RH-55509-property 61 m2 1 Bedroom 1 Bathroom 1 Parkeren

Te koop nieuwbouw appartementen.

Metropolitan Homes is een exclusief nieuwbouwproject dat bestaat uit 35 elegante woningen met 1 en 2 slaapkamers. De twee gebouwen van zeven verdiepingen bieden een avant-gardistisch ontwerp met een grote binnenpatio die de bewoners rust en privacy biedt.

De Metropolitan appartementen hebben een prachtig uitzicht op de stad Malaga, waardoor een sfeer van luxe en verfijning ontstaat. Elke ruimte is zorgvuldig ontworpen om de verdeling te optimaliseren en biedt ruimtelijkheid, functionaliteit en helderheid in alle kamers.

Bovendien gaat Metropolitan Homes nog een stap verder door een parkeerplaats en een berging in de prijs van elke woning op te nemen, wat comfort en functionaliteit voor de eigenaren biedt. Het project heeft ook een indrukwekkend zwembad op het dak en een loungeruimte, waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van onvergetelijke momenten in een exclusieve omgeving. Ontdek het luxe leven dat u te wachten staat bij Metropolitan Homes!

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar