Nieuwe appartementen in Rincon de la Victoria

Nieuwe appartementen in Rincon de la Victoria
Rincón de la Victoria, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Nieuw project, Te koop from €380,000 - Appartement, Gebouw, Gelijkvloers appartement, Penthouse, Residentieel
RH-56373-property 82 m2 3 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Parkeren

Nieuwbouwappartementen in Rincon de la Victoria.

Bali presenteert een woonproject dat zich richt op het creëren van veelzijdige ruimtes, perfect voor gezinsplezier. Het huis beschikt over een ruim interieur, een zorgvuldig geplande indeling en grote terrassen waarmee u overal in huis verbinding kunt maken met de natuur. De gemeenschappelijke ruimtes bieden vrijetijds-, sport- en ontspanningsfaciliteiten en zorgen voor een complete woonervaring.

Design speelt een cruciale rol op Bali, waar elk detail, van esthetisch tot praktisch, op samenhangende wijze integreert. Het interieur laat het landschap van de kust van Malaga zien, terwijl de terrassen het hele jaar door uitzicht bieden om van te genieten.

Gelegen in een bevoorrechte omgeving met uitzicht op de Sierra Bermeja en de baai van Malaga, integreert Bali moeiteloos een indrukwekkend landschap in elke hoek van het huis.

Het zwembad op Bali biedt een uniek panoramisch uitzicht, waardoor u het gevoel krijgt boven de horizon te zweven.

Rincon de la Victoria is een bruisende stad op slechts 15 minuten ten oosten van het stadscentrum van Málaga. De stad heeft zijn Spaanse charme behouden en blijft het hele jaar door druk, waardoor het een populaire vakantiebestemming is voor de lokale bevolking uit Malaga en Madrid. Met een groeiende internationale gemeenschap dankzij de mogelijkheid voor meer professionals om vanuit huis te werken, bestaat Rincon de la Victoria uit een gemeente waaronder La Cala del Moral, Benagalbon en Torre de Benagalbon, en biedt het 7 km kustlijn met het hele jaar door watersportactiviteiten. De stad beschikt over een gezondheidscentrum met een 24-uurs paramedische dienst, talrijke restaurants en bars, kinderdagverblijven, scholen, sportfaciliteiten en sportscholen. Bovendien beschikt Rincon de la Victoria over een 18-holes golfbaan in Añoreta en ligt het op slechts 25 minuten rijden van de internationale luchthaven van Málaga.

Om Rincon de la Victoria te verkennen, klik hier

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar