New luxury penthouse duplex Torrequebrada

New luxury penthouse duplex Torrequebrada
Torrequebrada, Estepona, Costa del Sol Occidental, Málaga, Andalucía, 29693, España
Nieuw project €495,000 - Appartement, Opslag ruimte, Penthouse, Residentieel
RH-42596-property 138.7 m2 2 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Parkeren 2023 Year Built

8 exclusieve woningen aan de gewilde Costa del Sol, op slechts 300 meter van het strand, en in een uitzonderlijke omgeving. Met nog maar een paar eenheden over, is dit uw kans om te investeren in de kwaliteit van leven en te genieten van het beste van het Andalusische leven.

Kies uit 2 appartementen of 2 duplex penthouses, waarbij elke woning 3 slaapkamers, grote terrassen en optionele jacuzzi heeft. De optimale verdeling van de ruimte, uitstekende functionaliteit, natuurlijk licht en superieure bouwmaterialen benadrukken de aandacht voor detail die in elk aspect van de ontwikkeling is gestoken.

Bij elke woning hoort een garage en berging in de kelder met directe toegang tot de woning, ingerichte en uitgeruste keukens en systemen voor volledig geïnstalleerde warme/koude airconditioning. Kosten noch moeite zijn gespaard bij het bouwen van de huizen van uw dromen.

Dit exclusieve complex ligt in de rustige wijk Torrequebrada van Benalmadena en biedt de nabijheid van ongerepte stranden, verrukkelijke restaurants, bekroonde Torrequebrada-golfbanen en allerlei voorzieningen zoals scholen, supermarkten en gezondheidscentra.

Deze woningen zijn de perfecte investering voor klanten die fulltime in de zon willen wonen of als tweede woning willen wonen, waar ze zich kunnen loskoppelen van de wereld en zich opnieuw kunnen verbinden met de natuur.

Neem nu contact met ons op om uw nieuwe woning te reserveren.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar