New build apartments Valle Niza

New build apartments Valle Niza
Valle Niza, Torre del Mar, Malaga, Spain
Nieuw project, Te koop From €244,000 - Appartement, Gelijkvloers appartement, Penthouse, Residentieel
RH-60073-property 67 m2 2 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Parkeren 2023 Year Built

Nieuwbouwappartementen Valle Niza

Er zijn nog maar appartementen en penthouses met 2 slaapkamers en 2 badkamers over, neem nu contact met ons op om te reserveren!

Vanwege de ligging aan het strand zal deze urbanisatie niet worden geblokkeerd door andere gebouwen. De urbanisatie beschikt over een groot gemeenschappelijk zwembad en kinderbad, twee padelbanen en aangelegde tuinen.

De penthouse-appartementen beschikken over een balkon en een groot dakterras.

De appartementen op de begane grond hebben grote betegelde terrassen afgeschermd met glas.

Alle appartementen zijn voorzien van vooraf geïnstalleerde airconditioning, ingerichte keukenunits, kookplaat, afzuigkap, warmwatersysteem op zonne-energie, beveiligde ondergrondse parkeerplaats en een berging zijn bij de prijs inbegrepen.

Valle Niza ligt aan de kust tussen Benajarafe en Torre del Mar. Het is een rustige woonwijk met een paar verschillende restaurants langs het strand en met de Sierra Tejada en de berg Maroma op de achtergrond. Er is een kerk uitgehouwen in de rotsen die een belangrijk middelpunt is van lokale festivals en een oude steengroeve en grotten waar steen werd gewonnen voor de bouw van de kathedraal van Malaga. De grotten werden later gebruikt om druiven te drogen. Een oud fort wordt nu gebruikt als Hospitality College.

Valle Niza ligt op slechts een half uur van de luchthaven van Málaga en de stad, iets meer dan 1 km van het dorp Benajarafe en 10 minuten rijden van Torre del Mar.

Blader door onze nieuwbouwwoningen

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Extra informatie

  • : Swimming pool and padel courts
  • Secure parking space included in price: Storage cupboard included in price
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar