Nieuwbouw appartementen Valle Niza

Nieuwbouw appartementen Valle Niza
Valle Niza, Torre del Mar, Malaga, Spanje
Nieuw project From €248,000 - Appartement, Gelijkvloers appartement, Penthouse, Residentieel
RH-29935-property 61.50 m sq 2 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Parkeren

Update 6 mei 2023 – nog maar 2 slaapkamer, 2 badkamer appartementen en penthouses over, neem nu contact met ons op om te reserveren!

Een fantastische selectie van appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers aan de overkant van het strand van Valle Niza met voltooiing eind oktober 2023.

Vanwege de ligging aan het strand wordt deze urbanisatie niet geblokkeerd door andere gebouwen. De urbanisatie heeft een groot gemeenschappelijk zwembad en kinderbad, twee padelbanen en aangelegde tuinen.

De penthouse-appartementen hebben een balkon en een groot dakterras.

De appartementen op de begane grond hebben grote betegelde terrassen afgeschermd met glas.

Alle appartementen hebben vooraf geïnstalleerde airconditioning, ingerichte keukenunits, kookplaat, afzuigkap, warmwatersysteem op zonne-energie, beveiligde ondergrondse parkeerplaats en een berging zijn bij de prijs inbegrepen.

Valle Niza ligt aan de kust tussen Benajarafe en Torre del Mar. Het is een rustige woonwijk met een paar verschillende restaurants langs het strand en met de Sierra Tejada en de berg Maroma op de achtergrond. Er is een in de rots uitgehouwen kerk die een belangrijk middelpunt is van lokale festivals en een oude steengroeve en grotten waar rots werd genomen voor de bouw van de kathedraal van Malaga. De grotten werden later gebruikt om druiven te drogen. Een oud fort is nu in gebruik als Gastvrijheidscollege.

Valle Niza ligt op slechts een half uur van de luchthaven van Málaga en de stad, op iets meer dan 1 km van het dorp Benajarafe en op 10 minuten rijden van Torre del Mar.

Neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen en om een bezoek te boeken.

Extra informatie

  • Voltooiing oktober 2023: Zwembad en padelbanen
  • Beveiligde parkeerplaats bij de prijs inbegrepen: Opbergkast bij de prijs inbegrepen
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar