Te koop nieuwbouw huis Istan

Te koop nieuwbouw huis Istan
Istán, Sierra de las Nieves, Malaga, Andalusië, 29611, Spanje
Nieuw project from €215,000 - Half vrijstaand / met terras, Huis, Residentieel, Townhouse
RH-55522-property 154 m2 1 Bedroom 1 Bathroom 1 Parkeren

Te koop nieuwbouwwoningen

Culmia Blue Views Istán is een promotie van nieuwbouwwoningen in een spectaculaire natuurlijke omgeving in het biosfeerreservaat Sierra de las Nieves. Met 22 woningen met 1 en 2 slaapkamers kunnen bewoners genieten van grote terrassen met panoramisch uitzicht op de zee en het Concepción Reservoir.

De woningen hebben een garage en berging, evenals gemeenschappelijke ruimtes zoals een zwembad en tuinen om van het mooie weer te genieten. Gelegen in de urbanisatie Cerros del Lago, hebben bewoners gemakkelijk toegang tot verschillende sportactiviteiten zoals golf, tennis en watersporten.

Met een uitstekende locatie en gemakkelijke toegang tot de snelweg AP-7 en de weg A-7176, ligt Culmia Blue Views Istán op een paar minuten van Marbella, Estepona en Puerto Banús, en op slechts 45 minuten van de luchthaven van Malaga. Een unieke kans om te genieten van een rustig leven in een bevoorrechte natuurlijke omgeving aan de Costa del Sol.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar