Nieuwbouw Puerto de la Torre, Malaga

Nieuwbouw Puerto de la Torre, Malaga
Puerto de la Torre, Málaga, Málaga-Costa del Sol, Malaga, Andalusia, Spain
Nieuw project from €443,604 - Half vrijstaand / met terras, Huis, Residentieel
RH-63948-property 124 m2 3 Bedrooms 3 Bathrooms 2 Parkeren

Maak kennis met een opmerkelijke kans om uw droomhuis te bezitten!

Dit adembenemende nieuwe project beschikt over 52 prachtige halfvrijstaande woningen, elk met 3 slaapkamers en 3 badkamers, evenals een sensationeel dakterras.

Genesteld in een privé wooncomplex, compleet met een luxueus zwembad, zijn deze huizen perfect gelegen in de zeer gewilde wijk Puerto de la Torre.

De ruime en moderne interieurs zijn vakkundig ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van elk gezin, terwijl het duurzame en milieubewuste materiaalgebruik getuigt van de toewijding van het project aan duurzaamheid. Mis de kans niet om van dit prachtige pand uw forever home te maken!

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar