Nieuwbouw Rincón de la Victoria

Nieuwbouw Rincón de la Victoria
Rincón de la Victoria, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Nieuw project, Te koop from €395,000 - Appartement, Residentieel
RH-42629-property 67.49 m2 2 Bedrooms 2 Bathrooms

Introductie van een exclusief project van 27 luxe appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers op het zuiden en westen. Elk appartement is ontworpen met het beste van het Andalusische leven in gedachten en beschikt over een eigen terras en toegang tot de prachtig aangelegde tuinen en het gemeenschappelijke zwembad.

Bij iedere woning is de prijs inclusief eigen parkeerplaats en een berging in de gemeenschappelijke garage.

Gelegen in het bruisende stadje Rincon de la Victoria, op slechts 15 minuten van het hart van Málaga, toont deze gemeenschap de echte charme en schoonheid van Spanje. De unieke gemeente Rincon de la Victoria, die La Cala del Moral, Benagalbon en Torre de Benagalbon omvat, biedt 7 km aan prachtige kustlijn en het hele jaar door watersportactiviteiten.

Rincon de la Victoria is ook goed uitgerust met ruime faciliteiten zoals een gezondheidscentrum met 24-uurs paramedische service, talloze restaurants en bars, scholen en kinderdagverblijven, sportfaciliteiten en sportscholen en zelfs een 18-holes golfbaan bij Añoreta.

Deze ideale locatie ligt op slechts 25 minuten van de internationale luchthaven van Málaga, waardoor het een gemakkelijke bestemming is voor zowel internationale als binnenlandse reizigers.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar