Nieuwbouw appartementen Rincón de la Victoria

Nieuwbouw appartementen Rincón de la Victoria
Rincón de la Victoria, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Nieuw project, Te koop from €401,000 - Appartement, Residentieel
RH-42587-property 108 m2 2 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Parkeren

Een exclusief nieuwbouwproject van 41 moderne woningen met 1,2 of 3 slaapkamers op het zuiden en zuidoosten.

De woningen hebben allemaal terrassen met uitzicht op zee en de prijs is inclusief een parkeerplaats in de gemeenschappelijke garage en een berging. De gemeenschappelijke aangelegde tuinen en het zwembad zijn de perfecte plek om te ontspannen.

Rincon de la Victoria is een bruisende stad op slechts 15 minuten ten oosten van het stadscentrum van Málaga. Het heeft zijn Spaanse charme behouden, is het hele jaar door druk en een populaire vakantiebestemming bij mensen uit Malaga en Madrid. De internationale gemeenschap groeit ook omdat steeds meer professionals vanuit huis kunnen werken. Rincon de la Victoria is ook een gemeente die La Cala del Moral, Benagalbon en Torre de Benagalbon omvat, waardoor een kustlijn van 7 km ontstaat die het hele jaar door watersportactiviteiten biedt. De stad heeft een gezondheidscentrum met 24-uurs paramedische service, tal van restaurants en bars, kinderdagverblijven en scholen, sportfaciliteiten en sportscholen en beschikt over een 18 holes golfbaan in Añoreta. Slechts 25 minuten naar de internationale luchthaven van Malaga.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar