New build villa Benahavis

New build villa Benahavis
Benahavís, Costa del Sol Occidental, Málaga, Andalucía, 29679, España
Nieuw project, Te koop €1,490,000 - Residentieel, Vrijstaande villa
RH-42593-property 371,53 3 Bedrooms 4 Bathrooms 3 Parkeren

Ocean360 Villa is een meesterwerk van eigentijds design en luxueus leven, op maat gemaakt voor de meest veeleisende klant. Deze villa, gelegen in een veilige en prachtig aangelegde tuin, belichaamt het ultieme op het gebied van domotica en biedt veiligheid, comfort, gemak en energie-efficiëntie binnen handbereik via een smart home-app op uw smartphone of een ander netwerkapparaat.

De begane grond is een open meesterwerk met kamerhoge ramen, die natuurlijk licht uitnodigen vanuit het zuidoosten. Bij het ontwerp van de villa is rekening gehouden met het klimaat, met uitgestrekte woonruimtes in terrassen op de begane grond, grote balkons aan elk van de drie slaapkamers op de eerste verdieping en een dakterras met adembenemend panoramisch uitzicht.

In de kelder zorgen strategisch geplaatste ramen voor een overvloed aan natuurlijk licht, en de koper kan de afmetingen van de kamers tijdens de bouw aanpassen aan zijn behoeften. De huidige plannen omvatten twee slaapkamers en een bioscoopzaal, die vervangen kan worden door een grotere speelkamer. Het zwembad sluit naadloos aan op de villa, waardoor er een prachtige blauwreflectie door het hele pand ontstaat.

De moderne glazen lift valt op als een kunstwerk, terwijl het interieur pure perfectie uitstraalt, waardoor Ocean360 Villa zich onderscheidt als een van de meest opvallende eigendommen in de omgeving van Marbella. Dit gebouw is een bewijs van een ongeëvenaard luxe ontwerp en de eigenaren kunnen er trots op zijn dat ze een van de meest uitzonderlijke villa’s in Marbella bezitten.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar