Nieuwe huizen Caleta de Velez

Nieuwe huizen Caleta de Velez
Caleta de Vélez, Vélez-Málaga, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29751, Spanje
Nieuw project From €370,000 - Half vrijstaand / met terras, Huis, Residentieel
RH-64529-property 185,25 4 Bedrooms 3 Bathrooms 2 Parkeren

Nieuwe Huizen Caleta De Velez


Introductie van een verbluffende selectie van 31 ruime en lichte halfvrijstaande huizen en rijtjeshuizen op slechts een steenworp afstand van het strand en de gewaardeerde Baviera-golfbaan in Caleta de Velez.

Deze woningen hebben de mogelijkheid tot personalisatie en beschikken over 4 slaapkamers, volledig ingerichte open keukens, privétuinen, garages en bergingen. De luxueuze gemeenschappelijke tuinen, het zwembad en de kinderspeeltuin zorgen ervoor dat elke bewoner in luxe leeft.

Caleta de Velez is een charmant vissersdorpje aan de kust met een bruisend stadscentrum met supermarkten, gezondheidscentra, een haven, scholen, een boerenmarkt en een scala aan restaurants. Bovendien biedt het open groene ruimtes, parken en een mooie Paseo-wandeling die westwaarts naar Torre del Mar leidt, terwijl het een gemakkelijke verbinding biedt met Nerja en verder.

De ontwikkeling heeft een gemakkelijke toegang tot de snelweg, waardoor het gemakkelijk is om in slechts 30 minuten naar het centrum van de stad Málaga te reizen en in 35 minuten naar de internationale luchthaven van Málaga.

Mis de kans niet om uw levensstijl naar een hoger niveau te tillen met deze droomeigenschappen.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Extra informatie

  • New development: Modifications available
  • Near the beach: Communal swimming pool
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar