Nieuwe huizen Caleta de Velez

Nieuwe huizen Caleta de Velez
Caleta de Vélez, Vélez-Málaga, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29751, Spanje
Nieuw project From €349,000 - Half vrijstaand / met terras, Huis, Residentieel
RH-29289-property 185,25 4 Bedrooms 3 Bathrooms 2 Parkeren

Een selectie van 31 ruime en lichte halfvrijstaande woningen en rijtjeshuizen op korte afstand van het strand en aan de rand van de Baviera golfbaan in Caleta de Velez.

De huizen beginnen vanaf € 349.000 met de mogelijkheid om te personaliseren en hebben 4 slaapkamers, open volledig uitgeruste keuken, privétuinen, garage en berging. Gemeenschappelijke tuinen, zwembad en kinderspeelplaats.

De huizen zijn uitgerust met Aerotermia, een ultramoderne warmtepomp die zorgt voor koelsysteem in de zomer, warmte in de winter en warm water.

Caleta de Velez is een traditioneel vissersdorpje met supermarkten, gezondheidscentrum, haven, scholen, boerenmarkt, restaurants, een golfbaan, open groene ruimtes, parken en een mooie paseo-wandeling die je westwaarts brengt naar Torre del Mar en alles wat het te bieden heeft. aanbod, en kan ook oostwaarts worden gevolgd naar Torrox en verder.
Met gemakkelijke toegang tot de snelweg bent u in 30 minuten in de stad Málaga en in 35 minuten in de internationale luchthaven van Málaga.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Extra informatie

  • New development: Modifications available
  • Near the beach: Communal swimming pool
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar