Nieuwe luxe appartementen Mijas

Nieuwe luxe appartementen Mijas
Mijas, Westelijke Costa del Sol, Malaga, Andalusië, Spanje
Nieuw project From €241,000 - Appartement, Residentieel
RH-64445-property 72 m2 2 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Parkeren 2023 Year Built

Nieuwe Luxe Appartementen Mijas

Dit prachtige pand is gelegen in het pittoreske stadje Mijas, bekend om zijn charmante oude binnenstad en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De woning bestaat uit ruime appartementen met keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers, die allemaal zijn ontworpen volgens een hoge standaard met eigentijdse afwerkingen en een minimalistische esthetiek.

Elk appartement biedt toegang tot het luxe zwembad van de accommodatie, omgeven door weelderige tuinen en gemeenschappelijke ruimtes die een serene ontsnapping bieden aan de drukte van het dagelijks leven. Of u nu een duik neemt in het zwembad, ontspant in de ligstoelen of een praatje maakt met andere bewoners in de gemeenschappelijke ruimtes, deze woning heeft alles wat u nodig heeft om de mediterrane droom waar te maken.

Dankzij de toplocatie in Mijas heeft u gemakkelijk toegang tot alle voorzieningen die u nodig heeft, waaronder supermarkten, cafés, restaurants en een verscheidenheid aan lokale winkels. En als u zin ​​heeft in een dagje strand: de prachtige stranden van de Costa del Sol liggen op slechts een klein eindje rijden.

Over het geheel genomen is deze woning perfect voor wie op zoek is naar een stijlvolle, luxe en comfortabele woonruimte op een van de meest gewilde bestemmingen aan de Costa del Sol.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere Kosten inherent aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar