New townhouse Estepona

New townhouse Estepona
Estepona, Costa del Sol Occidental, Malaga, Andalusia, Spain
Nieuw project From €389,000 - Huis, Opslag ruimte, Parkeer plaats, Residentieel
RH-42578-property 139 m2 3 Bedrooms 2 Bathrooms 2 Parkeren 2023 Year Built 151 m2

Introductie van AGRA RESIDENCIAL – het perfecte woonoord voor degenen die willen wonen in het hart van golf aan de prachtige Costa del Sol. Met 47 exclusieve herenhuizen ligt dit prachtige project direct naast “El Campanario Golf & Country House” en zal naar verwachting in 2023 voltooid zijn.

De architectuur in Andalusische stijl van deze herenhuizen vormt een perfecte aanvulling op de schilderachtige omgeving, waardoor adembenemende uitzichten en veel natuurlijk licht het interieur binnenstromen. De ruime woningen met 3 slaapkamers zijn voorzien van een veranda en een solarium, compleet met pergola, privétuin en kelder, evenals twee parkeerplaatsen gelegen in de kelder.

Naast de premium woningen biedt AGRA RESIDENCIAL een prachtig zwembad en gemeenschappelijke tuinen, die een vredig en rustgevend toevluchtsoord bieden voor de bewoners.

Deze woonwijk is ideaal gelegen op loopafstand van een van de 70 golfbanen aan de Costa del Sol en gunstig gelegen nabij Puerto Banús, Marbella en Estepona. Bovendien ligt deze woonwijk op slechts 50 minuten afstand van de luchthaven van Malaga – perfect voor frequente reizigers of mensen die houden van korte, spontane uitjes. Mis de kans niet om het perfecte stukje paradijs aan de Costa del Sol te bezitten!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere de kosten inherent aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Extra informatie

  • New build propeties: Private underground garage
  • Basement: Large terraces
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar