Vrijstaande villa Benamargosa

Vrijstaande villa Benamargosa
Cutar, La Axarquia, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €290,000 - Huis
RH-34658-property 135 m2 3 Bedrooms 2 Bathrooms 4 Parkeren 2007 Year Built 3776 m2

Op een heuvel tussen de dorpen Benamargosa en Cutar ligt deze moderne gelijkvloerse villa op 3000m2 grond met zwembad en onderhoudsvriendelijke tuin.

Een korte weg (minder dan 2 minuten) van de hoofdweg is het pand rustig, maar er zijn nog steeds buren in de buurt.

Er is een eigen oprit met voldoende parkeergelegenheid en volwassen bomen. De gated ingang leidt naar het terras en het zwembad van 9×4 m2. Er is een houten pergola die wordt gebruikt als zitgedeelte en die een prachtig uitzicht biedt op Comares en de glooiende heuvels.

Een paar treden omhoog leiden naar een ander terras met luifels waardoor een overdekte ruimte perfect is om te dineren en te genieten van het uitzicht. Het terras loopt door naar de zijkant waar een buitenkeuken is gecreëerd.

De voordeur leidt naar de lichte en ruime zitkamer, u zult merken dat de hoge plafonds een luchtig gevoel geven, terwijl het lange raam ervoor zorgt dat de kamer licht is. De zitkamer heeft een houtgestookte open haard en er is airconditioning. Vanuit de zitkamer leiden openslaande deuren naar het terras buiten.

De keuken is gescheiden van het woongedeelte en is volledig uitgerust met een 5-punts gaskookplaat en gasoven en voldoende kastruimte. Granieten werkbladen.

Vanuit de woonkamer leidt de gang naar de slaapkamers.

Eerste slaapkamer rechts, thans in gebruik als studeerkamer, met inbouwkast en grote raampartijen naar buiten. Airconditioning.

Tweede slaapkamer met inbouwkasten en prachtig uitzicht.

Familiebadkamer met douche.

Hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en en-suite badkamer en inloopdouche.

Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en verduisteringsluiken.

Het pand is goed ontworpen en afgewerkt naar een hoge standaard met mooie kenmerken zoals de Porcelanosa-vloeren.

Het pand heeft een eigen bron, die het water voor het huis en de tuin levert. Het heeft ook een waterreservoir met een inhoud van 18.000 liter. Er is een wateronthardingssysteem en gaswarm water die in het bijgebouw zijn ondergebracht. Er is een moderne septische tank op drie niveaus geïnstalleerd, er is ook een houtschuur.

Gelegen op 2,5 km van Benamargosa, met twee banken, twee supermarkten, restaurants, bars, winkels, een gemeentehuis, apotheek en 24/7 medisch centrum. Benamargosa is een vruchtbaar gebied voor gewassen, voornamelijk avocado’s, mango’s, druiven en citrus. De overvloed aan gewassen wordt jaarlijks gevierd op de Fiesta del Campo. Er zijn een aantal andere festivals die het hele jaar door worden gevierd.

Net als in Cútar is de Arabische geschiedenis overal in het dorp te zien. In het centrum van het dorp naast het gemeenschappelijk zwembad is een mooi park met kinderspeelplaats. Beide dorpen hebben hun eigen gemeentehuis, gezondheidscentrum en apotheken.
Slechts 15 minuten naar Velez-Malaga, 25 minuten naar de kust bij Torre del Mar en 50 minuten naar de internationale luchthaven van Malaga.

Neem contact met ons op voor meer informatie en de woningvideo.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening betreffende consumenteninformatie bij de verkoop van huizen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, registratie- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of btw + AJD) en andere kosten inherent aan de verkoop zijn niet inbegrepen in de prijs.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: E
 • Energy Performance: 157.78
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar