Panoramisch uitzicht op zee nieuwbouwwoningen

Panoramisch uitzicht op zee nieuwbouwwoningen
Manilva, Costa del Sol Occidental, Málaga, Andalucía, España
Nieuw project from €341,000 - Appartement, Residentieel
RH-63973-property 121 m2 3 Bedrooms 3 Bathrooms 1 Parkeren

Panoramisch Uitzicht Op Zee Nieuwbouwwoningen

Een prachtige enclave met prachtige uitzichten. Blue Marine is een project van 40 halfvrijstaande en halfvrijstaande woningen met 3 en 4 slaapkamers met grote terrassen, met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

De hoekwoningen krijgen grote tuinen en individuele zwembaden.
Alle woningen beschikken over een parkeerplaats en prachtige gemeenschappelijke ruimtes met een buiten- en binnenzwembad, een co-workingruimte en een uitgeruste fitnessruimte voor het exclusieve genot van de bewoners.

Vlakbij ligt de bekende urbanisatie Sotogrande, omgeven door golfbanen en jachthavens met allerlei vrijetijdsactiviteiten.
De luchthaven van Gibraltar ligt op slechts 15 minuten rijden met de auto, en de nabijheid van stedelijke centra zoals Estepona, Puerto Banús en Marbella.

Deze woningen zijn ontworpen voor gezinnen die willen wonen, genieten van een tweede verblijf of willen investeren in exclusieve woningen in een strategische en natuurlijke enclave waar ze optimaal kunnen profiteren van het klimaat dat de Costa del Sol biedt. Het terras is ontworpen om maximaal te profiteren van de open lucht.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar