Gerenoveerd pand in Moclinejo

Gerenoveerd pand in Moclinejo
Moclinejo, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €159,000 - Huis, Residentieel, Village house
RH-64144-property 68 m² 1 Bedroom 1 Bathroom 2 Parkeren 1940 Year Built 51 m²

Gerenoveerd Pand In Moclinejo

In het centrum van het mooie witte dorp Moclinejo ligt dit volledig gerenoveerde traditionele huis met één slaapkamer en een prachtig uitzicht op zee.

Het pand ligt op slechts een korte loopafstand van het gezondheidscentrum, de apotheek en het dorpsplein en beschikt over een eigen parkeerplaats en ligt zeer dicht bij voldoende openbare parkeergelegenheid.

Het pand is volledig gerenoveerd tot een hoge standaard met mooie kenmerken zoals het houten plafond en nieuwe ramen en deuren.

Betreed de open woonkamer met een gloednieuwe moderne keuken en dubbele deuren die een heerlijk briesje door de kamer geven, evenals een fantastisch uitzicht over het dorp en de zee vanaf het Juliet-balkon.

De tweepersoonsslaapkamer heeft een ingebouwde kledingkast en een en-suite badkamer met inloopdouche.

Boven leidt naar een ruim dakterras. Bereid je voor om vanuit elke hoek adembenemend te worden door het adembenemende uitzicht op zee.

Beneden is een grote garage met dubbele deuren. Deze ruimte kan indien gewenst eenvoudig worden opgedeeld in extra woonruimte of opslagruimte.

Moclinejo is een van de witte dorpen van de Axarquia en is er trots op dat het de thuisbasis is van vele kunstenaars, wat tot uiting komt in de muurschilderingen, mozaïeken en poëzie die door de straten verspreid zijn.

Het dorp ligt op slechts 10 km van de kust van Torre de Benagalbon, Rincon de la Victoria, en biedt een prachtig uitzicht op het landschap en de zee. Het is erg populair bij zowel wandelaars als fietsers en vormen van de Ruta de la Pasa (route van de rozijn). Het dorp viert alle dingen van de wijnstok en degenen die ervoor zorgen tijdens de jaarlijkse Fiesta de Viñeros elk jaar in september.

Het dorp heeft een mooi centraal plein, een medisch centrum en een apotheek, een stadhuis, een wijnmakerij, een museum en een bar – veel verpakt op een kleine plaats.

Slechts 35 minuten naar de internationale luchthaven van Malaga.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere Kosten inherent aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Extra informatie

  • Seaview: Roof terrace
Property Video
  • Walkthrough Video
Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar