Halfvrijstaande nieuwbouw in Manilva

Halfvrijstaande nieuwbouw in Manilva
Manilva, Costa del Sol Occidental, Málaga, Andalucía, España
Nieuw project from €424,000 - Appartement, Residentieel
RH-63961-property 152 m2 4 Bedrooms 3 Bathrooms 1 Parkeren

Halfvrijstaande Nieuwbouw In Manilva

Dit prachtige complex biedt halfvrijstaande huizen met 2, 3 en 4 slaapkamers, gerangschikt in vier rijen met uitzicht op zee. U kunt kiezen uit meerdere modellen met ruime terrassen, tuin en zuidwest oriëntatie. Alle woningen beschikken over een eigen garage en bergingen.

De gemeenschap is gericht op de bewoners en eigenaren. Het complex heeft veilige en vriendelijke gemeenschappelijke ruimtes gecreëerd waar u activiteiten kunt uitvoeren. Omringd door prachtige mediterrane tuinen met toegang tot de natuurlijke omgeving met promenade- en rustruimtes, een groot zwembad, gemeenschappelijke ruimte, spa en fitnessruimte om alleen of in het gezelschap van familie en vrienden van te genieten.

Neem nu contact met ons op om uw nieuwe droomhuis te reserveren.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar