Dorpshuis met zwembad

Dorpshuis met zwembad
Comares, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29195, Spanje
Te koop €395,000 - Half vrijstaand / met terras, Residentieel, Townhouse, Village house
RH-51425-property 221 m² 6 Bedrooms 4 Bathrooms 3 Parkeren 247 m²

Nieuwe aanbieding bij BluCee Real Estate.

Groot dorpshuis met 6 slaapkamers en 4 badkamers, meer dan 100 jaar oud, in het gehucht Los Ventoros, Comares. Het pand is geregistreerd als een Casa rural met een toeristenvergunning. Het ligt op een rustige locatie, naast een zeer populair restaurant en aan de overkant van de straat.

Het huis is liefdevol ingericht met behulp van geborgen lokale voorwerpen en originele kenmerken, waaronder houten deuren, balken en ramen, waardoor u de klassieke Spaanse stijl krijgt.

Een grote houten deur begroet u als u het huis binnenkomt, gevolgd door dubbele houten deuren.

Aan de linkerkant is een tweepersoonsslaapkamer die momenteel als zitkamer wordt gebruikt. Het heeft dubbele ramen naar de straat, ingebouwde kasten en een badkamer met douche. Wandverwarmer.

Rechts van de ingang bevindt zich een grote tweepersoonsslaapkamer met dubbele ramen naar de straat en een badkamer met douche. Wandverwarmer.

De hal leidt naar een woonkamer met een grote houtkachel en rondom de schouw is een opslagruimte ingebouwd voor hout. Zithoek rond het vuur, rechts van de kamer is een eetkamer. Wandverwarming aansluiten.

Door de gang aan de linkerkant leidt een boog naar een traditionele landelijke keuken met ingebouwde opslagruimte, een elektrische oven, gaskookplaat, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

Aan de rechterkant is nog een tweepersoonsslaapkamer met veel ingebouwde opbergruimte. Wandverwarmer.

Boven

Direct links bovenaan de trap bevindt zich de hoofdslaapkamer met ramen naar de binnenplaats, ingebouwde kasten en opbergruimte en een en-suite badkamer met ligbad. Wandverwarmer.

Vanaf de bovenkant van de trap naar een ontvangstruimte. Aan de rechterkant is een slaapkamer met ingebouwde berging en raam naar de binnenplaats. Wandverwarmer.

Vanaf de receptie aan de rechterkant is een familiebadkamer met ligbad.

Aan de linkerkant is een tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kledingkast en opbergruimte en raam naar het dakterras en de bergen. Wandverwarmer.

Openslaande deuren naar een dakterras met fantastisch uitzicht over de prachtige natuur.

Beneden, voorbij de keuken, komt een deur uit op een mooi terras met schitterend uitzicht. ‘s Ochtends schaduwrijk zodat je in de zomer een koele plek hebt om te ontbijten.

Trap naar beneden naar de grote binnenplaats. Aan de rechterkant is een kamer die door de huidige eigenaren als tafeltenniskamer wordt gebruikt en die tot verdere woonruimte kan worden ontwikkeld.

Een opstapje naar een overdekt terras met berging onder de woning. De tuin loopt af naar nog meer zitgedeeltes en het dompelbad van 3x4m2 met een buitendouche. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een deur met toegangsrecht.

Los Ventorros ligt op 5 minuten rijden of 50 minuten lopen naar Comares. Comares valt op als een wit dorp hoog op een heuvel op het platteland van Axarquian en is van kilometers ver te zien. Het was een Arabische nederzetting gebouwd als vestingdorp, en je kunt vandaag de dag nog steeds de overblijfselen van het fort zien, evenals Arabische bogen en een 16e-eeuwse kerk gebouwd op een oude moskee. Het heeft een paar hele goede restaurants, een bank, een paar winkels, een basisschool, een medisch centrum en een apotheek. Comares wordt omgeven door prachtige wandel- en wandelgebieden en is ook de thuisbasis van de Tirolina Comares, een 436 meter lange en 100 meter hoge zipline! 45 minuten rijden naar de kust bij Torre del Mar en 1 uur naar de internationale luchthaven van Málaga.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Video
  • Walkthrough Video
Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar