Huis in Rincon de la Victoria

Huis in Rincon de la Victoria
Rincón de la Victoria, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €490,000 - Half vrijstaand / met terras, Huis, Residentieel
RH-40017-property 223 m2 4 Bedrooms 3.5 Bathrooms 3 Parkeren 1989 Year Built 330 m2

Een zeldzame vondst in het centrum van de stad – groot rijtjeshuis met 3 parkeerplaatsen, privétuin op een hoekperceel op een fantastische locatie in het gewilde Rincon de la Victoria, op loopafstand van alle voorzieningen en het strand. Slechts 15 minuten langs de snelweg naar de stad Malaga. De woning maakt deel uit van een kleine afgesloten urbanisatie van 26 woningen.

Het huis is verdeeld over 3 verdiepingen. Toegang is mogelijk via drie verschillende deuren op elk niveau.

Vanuit de gated community-ingang komt u in de 85m2 grote terrasvormige voortuin met bloemenborders. Aan de linkerkant van het huis bevindt zich de barbecueplaats.

Toegang tot de tuin is een serre met glazen schuifdeuren naar alle kanten. Airconditioning. Hout opslag. Links een gang met slaapkamer/kantoor. Toegang tot onderbouw die indien nodig kan worden verbouwd tot verdere accommodatie. Badkamer met inloopdouche.

Rechts van het huis komt u op een terras van 25 m² met uitzicht op de prachtige Middellandse Zee en de stad. Vanaf het terras aan de linkerkant loopt u langs de zijkant van het huis naar boven met een citroenboom en een omheind terrein dat gebruikt wordt om groenten te verbouwen. Deur naar de garage die uitkomt op de straat aan de achterkant van de woning. Hij is groot genoeg voor een werkplaats en voldoende opbergruimte, evenals een grote auto. Elektronische oplader voor elektrische auto.

Vanaf het terras is de hoofdingang van de woning met aan de rechterkant het gastentoilet. Recht vooruit is de keuken die volledig is uitgerust met veel opbergruimte: houten kasten en granieten werkbladen, inductiekookplaat. In de gang onder de trap bevindt zich een bergkast in gebruik als voorraadkast.

Aan de linkerkant bevindt zich de zitkamer met de ingang naar het terras. De zitkamer heeft een plafondventilator. Werkende houtkachel. Dubbele deuren geven toegang tot een eet-/multifunctionele ruimte, met grote ingebouwde kasten.

Vanuit de eetkamer leidt een deur naar een klein terras met een wasruimte. Wenteltrap naar een ander terras. Opslagruimte. Directe toegang tot de weg met de twee parkeerplaatsen.

Via de keuken leidt een trap naar de slaapkamers. Aan de rechterkant is een tweepersoonskamer met ingebouwde kasten en plafondventilator.

Familiebadkamer met ligbad.

Tweede tweepersoonsslaapkamer met uitzicht op de zee en de stad. In loop kasten. Plafondventilator.

Hoofdslaapkamer met balkon met uitzicht op zee en een zonnescherm voor schaduw. En-suite badkamer met inloopdouche. Dubbele ingebouwde kasten.

Dit fantastische pand profiteert ook van een gemeenschappelijk zwembad met douches en een badkamer met schaduwrijk gedeelte en vaste parasols. Dit gebied is onlangs gerenoveerd.
Naast de drie parkeerplaatsen die bij de woning horen (één in de garage en twee overdekte parkeerplaatsen aan de straat) zijn er nog eens 6 parkeerplaatsen die eigendom zijn van de gemeenschap en die ook gebruikt kunnen worden.

Rincon de la Victoria is een bruisende stad op slechts 15 minuten ten oosten van het stadscentrum van Málaga. Het heeft zijn Spaanse charme behouden, is het hele jaar door druk en is een populaire vakantiebestemming bij mensen uit Malaga en Madrid. De internationale gemeenschap groeit ook omdat steeds meer professionals vanuit huis kunnen werken. Rincon de la Victoria is ook een gemeente die La Cala del Moral, Benagalbon en Torre de Benagalbon omvat, waardoor een kustlijn van 7 km ontstaat die het hele jaar door watersportactiviteiten biedt. De stad heeft een gezondheidscentrum met 24-uurs paramedische service, tal van restaurants en bars, kinderdagverblijven en scholen, sportfaciliteiten en sportscholen en beschikt over een 18 holes golfbaan in Añoreta. Slechts 25 minuten naar de internationale luchthaven van Malaga.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: E
 • Energy Performance: 100.92
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar