Dorpshuis in Salares

Dorpshuis in Salares
Salares, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €115,000 - Huis, Klein huisje, Residentieel, Townhouse, Village house
RH-46262-property 152 m2 3 Bedrooms 3 Bathrooms 1930 Year Built 71 m2

BluCee Real Estate presenteert dit grote traditionele dorpshuis in het centrum van het mooie Salares, in het prachtige natuurpark Sierras de Tejeda, Almijara en Alhama. Bij de ingang van het dorp ligt een met sinaasappelbomen omzoomde boulevard met openbare fitnessapparaten en banken. Tegenover ligt het gemeentelijk zwembad met toegang voor gehandicapten en een kinderbad. Het dorp heeft een restaurant, bar, apotheek en medisch centrum, dorpsschool, supermarkt en gemeentehuis. Het pand is liefdevol gerenoveerd en klaar om zo te betrekken.

Begane grond
U komt de woning binnen in een zitkamer met ingebouwde berging aan de rechterkant en onder de trap. Aan de linkerkant is een badkamer met inloopdouche. Bij de renovatie hebben de eigenaren als kenmerk de originele waterput voor het pand behouden, nu natuurlijk afgesloten maar verlicht zodat je de geschiedenis van het huis behoudt. Deze kamer kan gebruikt worden als slaapkamer aangezien er vanaf de eerste verdieping ook een ingang is naar de straat.

Eerste verdieping
Rechtdoor is een ruime zitkamer met in een hoek een houtkachel en een deur naar een terras en toegang tot de straat.

Aan de linkerkant is een keuken die is uitgerust met een oven en kookplaat en mooie houten kasten. Keramische spoelbak. Openslaande deuren naar Frans balkon. Vanuit de keuken leidt een deur naar een kamer die gebruikt wordt als eenpersoonsslaapkamer met ingebouwde berging en een badkamer met inloopdouche.

Bovenste verdieping
Grote tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kasten en een en-suite badkamer met ligbad en hoofddouche. Het rookkanaal van de open haard loopt door de kamer waardoor het in de winter warm wordt. Uitzicht op de kerktoren.

Links van de trap bevindt zich een wasruimte met wastafel en wasmachine. Opslagruimte. Deur naar het dakterras met uitzicht op de kerktoren en het omliggende nationale park. Blijf hier zitten en pas op voor steenbokken.

Door het hele gebouw heen heeft het plafond houten balken en houten luiken voor alle ramen, waardoor het een charmante uitstraling heeft. Mooie nieuwe massief houten deuren die passen bij het huis.

Voldoende openbare parkeergelegenheid op slechts 100 meter van het huis, de auto kan dichter bij het huis worden gereden om boodschappen uit te laden etc.

Salares is een zeer pittoresk en goed onderhouden dorp met veel geschiedenis om te ontdekken, van de Romeinse brug tot de Moorse gebouwen, waaronder een minaret die overblijft van de moskee waarop de kerk van Santa Ana is gebouwd. Dankzij de vele wandelroutes is dit een populaire wandel- en fietsbestemming. Salares ligt op 35 minuten naar de kust bij Algarrobo en 1 uur naar de internationale luchthaven van Malaga.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Video
 • Walkthrough video
Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: G
 • Energy Performance: 339.8
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar