Stedelijke percelen Benahavis

Stedelijke percelen Benahavis
Marbella, Costa del Sol Occidental, Málaga, Andalusië, España
Te koop from €630,000  
RH-64022-property 1.755 m2

Stedelijke Percelen Benahavis


Genesteld in de prachtige bergen van de Sierra de las Nieves, biedt “Calima Luxury Views” een werkelijk uitzonderlijke omgeving om uw luxe droomvilla te bouwen. Het exclusieve project is zorgvuldig gepositioneerd in de uitlopers en biedt een adembenemend panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee tot aan Gibraltar en het Rifgebergte in Marokko.

Elk perceel is strategisch geplaatst om een ​​verscheidenheid aan perspectieven te bieden, of u nu de voorkeur geeft aan een boeiend uitzicht op de golfbaan, een sereen uitzicht op de zee, een majestueus uitzicht op de bergen of op de voorzieningen van het resort. Stel je voor dat je wakker wordt met de opkomende zon boven de zee, of ‘s avonds ontspant op je terras terwijl de lichten van Gibraltar in de verte schitteren.

Met de bergen die een gevoel van rust bieden en de ontzagwekkende uitzichten die een gevoel van verwondering creëren, is Real de la Quinta bij Calima Luxury Views het perfecte canvas voor het ontwerpen van de luxe villa van uw dromen. Ervaar het beste van twee werelden – de vredige sereniteit van de bergen en de levendige energie van de kust – allemaal in uw eigen privétoevluchtsoord.

Ontwerp een moderne villa die de omringende natuurlijke schoonheid naadloos integreert, waarbij elk detail is samengesteld om de panoramische vergezichten te verbeteren. Of u nu geniet van een duik in uw overloopzwembad, een bijeenkomst organiseert in de eetruimte buiten, of gewoon ontspant in uw weelderige tuin, elk moment in uw luxe villa belooft werkelijk onvergetelijk te worden.

Grijp deze kans om uw ideale luxe villa te creëren in Real de la Quinta, waar uitzonderlijke waarde en ongeëvenaarde schoonheid samenkomen. Omarm deze unieke levensstijl en verhoog uw woonervaring in deze exclusieve en betoverende omgeving. Uw luxe droomvilla wacht op Calima Luxury Views.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar