Te koop huis Cadiar, Alpujarras

Te koop huis Cadiar, Alpujarras
Cádiar, Comarca de la Alpujarra Granadina, Granada, Andalusië, 18440, Spanje
Te koop €170,000 - Huis, Residentieel, Village house
RH-53716-property 390 m² 6 Bedrooms 5 Bathrooms 1940 Year Built 130 m²

BluCee Real Estate biedt dit mooie huis te koop aan, gelegen in de Alpujarras, Granada, compleet met Casa Rural B&B-licentie.

U komt het huis binnen in een hal, er is een eenpersoonsslaapkamer aan de linkerkant en een tweepersoonsslaapkamer aan de rechterkant. Er is ook een grote badkamer met bad en douche, een kleine doucheruimte, een fietsenwerkplaats en een opslagruimte waar de centrale verwarming op olie en de tanks zich bevinden. Rechts van de voordeur ga je naar boven, naar een grote overloop met rechts een tweepersoonskamer, links een eenpersoonskamer en een eenpersoonskamer/berging (deze heeft geen raam, dus voor toeristenvergunning kan het geen slaapkamer worden genoemd, maar kan een slaapkamer voor een gezin zijn). Grote badkamer met douche eveneens op deze verdieping en linnenkast. Ga nog een trap op naar de eetkamer, met aan de rechterkant een grote keuken, die ook naar een knusse/bergruimte leidt. Vanuit de eetkamer nog een paar trappen omhoog naar de grote woonkamer met houtkachel en airco. Op deze verdieping bevindt zich nog een badkamer met ligbad en openslaande deuren naar een groot terras met uitzicht op een plein en de bergen. Vanuit de woonkamer leiden een paar trappen naar een grote slaapkamer (zou een studio kunnen zijn) met ensuite badkamer met douche en deur naar een terras.
Het huis beschikt over warm water op zonne-energie dat in een elektrische tank wordt gevoerd. In de badkamer op de bovenste verdieping komt het warme water uit een gasfles, net als het warme water voor de keuken.
Het huis kijkt uit op een leuk pleintje met een fonteintje. De stad ligt op 10 minuten lopen of 2 minuten rijden en heeft een Carrefour Express en het kleine Covirán, een 24-uurs medisch centrum, twee scholen en crèche, diverse bars, padelbaan, sportschool en diverse winkels. Busdienst naar Granada en Almería. Er zijn tal van gemarkeerde wandelroutes en routes. Markten zijn de 3e en 18e van elke maand.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar