Landelijke villa in Benamargosa

Landelijke villa in Benamargosa
Benamargosa, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €399,000 - Boerderij, Huis, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-26926-property 217 m sq 4 Bedrooms 3 Bathrooms 5821 m sq

Een prachtige villa op een bevoorrechte locatie op het platteland van Benamargosa, boven het dorp Los Romanes met uitzicht op Viñuela aan de voorkant en Comares aan de achterkant. Dit is een rustige locatie waar je je één voelt met de natuur, je privacy hebt en toch niet ver van een dorp en voorzieningen bent. De woning is zeer gemakkelijk bereikbaar aan de rand van het dorp via een goed onderhouden pad.

Entree via dubbele poort naar een omheinde oprit met ruimte voor minimaal 6 auto’s. Er zijn twee patio’s die zijn ingericht om op verschillende momenten van de dag van de zon te genieten, een garage of werkkamer en een poort naar het zwembad.

Het pand heeft ook een aparte oprijlaan die u naar een onafhankelijke gastensuite met 1 slaapkamer en badkamer brengt.

Als u het huis binnenkomt via de voordeur, bevindt de volledig uitgeruste keuken zich aan de linkerkant en heeft een deur naar een serre met een fantastisch uitzicht en toegang tot de zitkamer en de tuin.

De zitkamer heeft een houtkachel en is tevens voorzien van airconditioning.

Terug in de gang is er een grote bergkast, de gang leidt naar een familiebadkamer met ligbad, een tweepersoonsslaapkamer met een raam naar de ingang van het pand en een tweede tweepersoonsslaapkamer met raam naar de tuin en de bergen. Beide met airconditioning.

Boven naar een tweepersoonsslaapkamer met ramen aan twee kanten en een en-suite badkamer met inloopdouche. Een deur komt uit op een terras met absoluut spectaculair uitzicht op Comares, het meer van Viñuela en de berg La Maroma. Dit is de perfecte plek om te zonnebaden en te genieten van de avond. De zonsondergangen boven Comares zijn adembenemend.

De tuin heeft terrassen met een ovaal zwembad van 6x3m2. Het terras wikkelt zich rond het huis en leidt naar de serre. Er is een bar, een barbecue, een buitendouche en een hot tub.

Het water wordt aangevoerd via de put. In de tuin is een ruimte met een watertank van 4000 liter en aan de andere kant van de garage staan twee tanks van 1000 liter.

De eigendomsgrens loopt af naar de droge rivierbedding en zou kunnen worden beplant met meer bomen. Bij de ingang van het pand tegenover de voorste toegangspoorten is nog een driehoekig stuk land beplant met een vijgenboom en 8 olijfbomen.

Een wandeling van 10-15 minuten naar het dorp Los Romanes met al zijn voorzieningen. Het dorp ligt 490 meter boven de zeespiegel, 19 km van de kust (Torre del Mar) en 45 km van de stad Málaga. Er zijn een paar winkeltjes, bars, restaurants, een basisschool en een hotel. Los Romanes staat bekend als een paradijs voor wandelaars en vanwege de traditionele Romeria en feesten.

Neem contact met ons op om deze woning te bezichtigen.

Extra informatie

  • Zicht op het meer: Zonnekamer met prachtig uitzicht
  • Olijfbomen: Gebouwd in 2005
Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.