Villa in los Romanes
8, Pueblo Ana Maria, Viñuela, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29713, Spanje
Gereserveerd, Te koop €290,000 - Boerderij, Huis, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-14009-property 163 m sq 3 Bedrooms 2 Bathrooms 2 Parkeren 514 m sq

Gelegen in een gevestigde urbanisatie aan de rand van het populaire dorp Los Romanes, ligt deze villa met drie slaapkamers en een fantastisch uitzicht op het meer.

Oprit met ruimte voor twee auto’s, vaste carport. Terras aan de voorzijde van de woning, met beplante borders. Links van de entree van de woning is een bijkeuken met waterkoker, wasmachine en koelkast/vriezer.

Binnenkomst in keuken aan de rechterkant (U-vormig) met gaskookplaat en oven. Onder aanrecht koelkast en vaatwasser.

Links door de boog is een eethoek met ingebouwde berging. Aan de achterkant is een badkamer met douche. Drie treden naar beneden is een grote tweepersoonsslaapkamer met een erker met prachtig uitzicht op het meer.

Terug naar de eetkamer en door naar de zitkamer. Aan de linkerkant is een badkamer met douche, rechtdoor is een tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kledingkast en uitzicht op het meer. Terug in de zitkamer, die een pelletbrander heeft, aan de rechterkant is nog een kamer die gebruikt kan worden als kantoor of slaapkamer, deze heeft ook een eigen ingang naar de tuin.

Vanuit de zitkamer komt u uit een groot rond terras met barbecue, uitzicht op het meer en uitzicht op het zwembad.

Een trap die naar rechts leidt, brengt u naar de voorkant van het huis en naar links naar het zwembad (8x4m2 ongeveer 1,2 m – 2 m diep)

Er is een grote kamer onder het huis die voorheen werd gebruikt als gastenverblijf (het heeft twee ramen) en als opslagruimte. Het heeft elektriciteit en kan gemakkelijk worden aangesloten op water.

Het pad leidt rond het huis naar een ander terras, de zwembadruimte en een waterreservoir van 5000 liter.

Het huis is in uitstekende staat met volwassen aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin. In een mooie woonwijk met mix van nationaliteiten. De woning is voorzien van gas en glasvezel.

Het dorp Los Romanes ligt op 10 minuten lopen van het huis. Het dorp ligt 490 meter boven de zeespiegel, 19 km van de kust (Torre del Mar) en 45 km van de stad Málaga. Er zijn een paar kleine winkeltjes, bars, restaurants, een basisschool en een hotel. Los Romanes staat bekend als een paradijs voor wandelaars en het zijn traditionele Romeria en feesten.

Neem contact met ons op om deze woning te bezichtigen.

Extra informatie

  • Lake views: Plot completely fenced
Property Video
  • Drone footage
Property Map

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.