Dorpshuis in Algarrobo

Dorpshuis in Algarrobo
Algarrobo, Andalusië, Malaga, Spanje.
Te koop €162,500 - Huis, Residentieel, Village house
RH-43357-property 201 m2 3 Bedrooms 2 Bathrooms 1955 Year Built

Stijlvol gerenoveerd dorpshuis dat is geopend om een licht en aantrekkelijk pand te geven met een fantastisch uitzicht op zee vanaf het dakterras.

U komt vanaf de straat binnen in een ruime zitkamer met open haard. Grote ramen en hoge plafonds geven deze kamer een luchtige uitstraling. Rechtsachter bevindt zich een grote tweepersoonsslaapkamer met inloopkast. Plafondventilatoren in beide kamers.

Recht vooruit vanuit de zitkamer bevindt zich de indrukwekkende keuken. Een geweldige ruimte voor mensen die graag maaltijden bereiden en delen. Eetgedeelte aan voorzijde. De volledig ingerichte keuken heeft granieten werkbladen.

Aan de zijkant van de keuken bevindt zich een badkamer met ligbad.

Aan de achterkant van de keuken leidt een trap naar het dakterras en een trap naar beneden naar het onderste deel van de woning.

Beneden aan de rechterkant is een grote badkamer met inloopdouche en een bijkeuken en berging.

Een stap naar beneden naar de tweede zitkamer. Deze verdieping heeft een eigen toegang waardoor de woning desgewenst in tweeën kan worden gesplitst.

Aan de achterkant van de zitkamer hebben de eigenaren een ruimte afgescheiden die gebruikt kan worden als kantoor of weer opengemaakt kan worden om deel uit te maken van de zitkamer.

Bovenaan de trap is een ruimte met een koelkast, zodat u ‘s avonds niet ver hoeft te gaan voor drankjes en barbecuebenodigdheden.

Het dakterras is een L-vormige oase met uitzicht op zee en de bergen aan de ene kant en uitzicht op zee aan de andere kant. Absoluut spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee, dat u kunt zien terwijl u zit. Prachtige ruimte om het hele jaar door van te genieten.

Algarrobo is een heel mooi dorp dat zijn naam ontleent aan de Algarrobo-boom (Johannesbroodboom), en beroemd is om de lokaal gemaakte Algorroba-torta en de zoete wijn. Een oud Moors dorp met een prachtig centraal park en kinderspeelplaats, gemeentelijk zwembad en sportfaciliteiten, restaurants, cafés, twee kerken, bank, school, kinderdagverblijf, diverse winkels, postkantoor, apotheek en medisch centrum. Het heeft ook een eigen olijfmolen waar de lokale bevolking hun oogst verwerkt tot olie. Omringd door het platteland is het slechts 10 minuten rijden naar het strand van Algarrobo Costa. Slechts 32 km van de stad Malaga en de internationale luchthaven.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: E
 • Energy Performance: 242.90
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar