Dorpshuis Salares

Dorpshuis Salares
Salares, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €88,000 - Half vrijstaand / met terras, Huis, Residentieel, Village house
RH-51545-property 104 m² 2 Bedrooms 1 Bathroom 1930 Year Built 30 m²

BluCee Real Estate biedt dit mooie dorpshuis te koop aan in Salares.

Boven vanaf de straat naar een klein terras. Tegenover de entree van de woning bevindt zich een kleine kamer met wastafel en wasmachine. u komt binnen in een zitkamer met een open haard. Aan de linkerkant is een lichte keuken met gaskookplaat. Ruimte voor tafel en stoelen.

Vanuit zitkamer trap naar badkamer met douche en ruime tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde opbergplanken.

Nog een tweepersoonsslaapkamer vanuit de zitkamer.

Goede conditie. Perfecte kleine vakantiewoning.

Onder de woning bevindt zich een ruime berging, die eventueel ook tot verdere woonruimte uitgebouwd zou kunnen worden.

Gemeubileerd verkocht.

Salares is een zeer pittoresk en goed onderhouden dorp gelegen in een gebied met adembenemende natuurlijke schoonheid, met veel geschiedenis om te ontdekken, van de Romeinse brug tot de Moorse gebouwen, waaronder een minaret die overblijft van de moskee waarop de kerk van Santa Ana is gebouwd. Dankzij de vele wandelroutes is dit een populaire wandel- en fietsbestemming. Het dorp heeft onder meer een gemeentelijk zwembad, twee restaurants, een winkel, een gezondheidscentrum, een apotheek, een dorpsgymnastiek en een basisschool. Salares ligt op 35 minuten naar de kust bij Algarrobo en 1 uur naar de internationale luchthaven van Malaga.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar