Dorpshuis te koop in Moclinejo

Dorpshuis te koop in Moclinejo
Moclinejo, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €99,000 - Klein huisje, Residentieel, Village house
RH-60243-property 91 m2 3 Bedrooms 1 Bathroom 1943 Year Built 116 m2

Dorpshuis te koop in Moclinejo

Dorpshuis met twee slaapkamers in Moclinejo met uitzicht op zee. Gelegen in een gemakkelijk te bereiken deel van het mooie dorpje Moclinejo, met parkeergelegenheid dichtbij.

Ga naar een terras met uitzicht op zee. Ga naar het huis en kom in een zitkamer. Aan de rechterkant is een slaapkamer met uitzicht op zee. Aan de achterkant van de zitkamer bevindt zich een wasruimte en aan de rechterkant bevindt zich de badkamer met ligbad met hoofddouche. Links van de zitkamer bevindt zich een ruime keuken met gasfornuis. Aan de achterkant van de zitkamer is een opstap naar een slaapkamer met een nis voor opbergruimte en drie treden naar een andere kamer die momenteel in gebruik is als kantoor maar eventueel als inloopkast zou kunnen fungeren.

Aan de achterkant van het pand bevinden zich twee onafhankelijke bergingen, waarvan er één een klein terras ervoor heeft.

Plaats

Moclinejo is een van de witte dorpen van de Axarquia en is er trots op dat het de thuisbasis is van vele kunstenaars, wat tot uiting komt in de muurschilderingen, mozaïeken en poëzie die door de straten verspreid zijn. Het dorp heeft een mooi centraal plein, een medisch centrum en een apotheek, een stadhuis, een wijnmakerij, een museum en een bar – veel verpakt op een kleine plaats.

Het dorp ligt op slechts 10 km van de kust van Torre de Benagalbon, Rincon de la Victoria, en biedt een prachtig uitzicht op het landschap en de zee. Het is erg populair bij zowel wandelaars als fietsers en vormen van de Ruta de la Pasa (route van de rozijn). Het dorp viert alle dingen van de wijnstok en degenen die ervoor zorgen tijdens de jaarlijkse Fiesta de Viñeros elk jaar in september.

Slechts 35 minuten naar de internationale luchthaven van Malaga.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar