Dorpshuis in Salares

Dorpshuis in Salares
Salares, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €79,800 - Huis, Klein huisje, Residentieel, Village house
RH-50055-property 165 m² 3 Bedrooms 1.5 Bathrooms 1950 Year Built 84 m²

Te koop bij BluCee Real Estate.
In het centrum van het dorp, aan een brede straat, is dit mooie huis een geweldige gezinswoning of verhuurmogelijkheid.

Buiten de ingang van het huis aan de linkerkant is een onafhankelijke ruimte met wasmachine, toilet en wastafel.

Dubbele houten deuren naar een ontvangstruimte die via een boog aan de rechterkant een zitkamer is met open haard en ingebouwde kast.

Vanuit de zitkamer eerste deur naar berging en trap naar een zeer grote slaapkamer met schuin plafond. Raam met een prachtig uitzicht over het landschap. De tweede deur vanuit de zitkamer komt uit in een tweepersoonsslaapkamer met dubbele deuren naar een andere kamer met een badkamer met inloopdouche en een klein balkon met prachtig uitzicht op het natuurpark en het dorp.

Vanuit de zitkamer een lage kleine entree naar een ruime berging, welke tevens toegang heeft tot de straat.

Links van de hoofdingang is een trap naar boven naar een keuken met oven, elektrische kookplaat en opbergkasten. Deuren naar Frans balkon. Trap naar boven naar een dakterras met spectaculair uitzicht.

Salares is een zeer pittoresk en goed onderhouden dorp gelegen in een gebied met adembenemende natuurlijke schoonheid, met veel geschiedenis om te ontdekken, van de Romeinse brug tot de Moorse gebouwen, waaronder een minaret die overblijft van de moskee waarop de kerk van Santa Ana is gebouwd. Dankzij de vele wandelroutes is dit een populaire wandel- en fietsbestemming. Het dorp heeft onder meer een gemeentelijk zwembad, twee restaurants, een winkel, een gezondheidscentrum, een apotheek, een dorpsgymnastiek en een basisschool. Salares ligt op 35 minuten naar de kust bij Algarrobo en 1 uur naar de internationale luchthaven van Malaga.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar