Dorpshuis Salares

Dorpshuis Salares
Salares, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €79,950 - Huis, Klein huisje, Residentieel, Village house
RH-48343-property 103 m² 2 Bedrooms 1 Bathroom

Nieuwe aanbieding bij BluCee Real Estate! Een traditioneel dorpshuis in het centrum van het mooie Salares, in het prachtige natuurpark Sierras de Tejeda, Almijara en Alhama. Bij de ingang van het dorp ligt een met sinaasappelbomen omzoomde boulevard met openbare fitnessapparaten en banken. Tegenover ligt het gemeentelijk zwembad met toegang voor gehandicapten en een kinderbad. Het dorp heeft een restaurant, bar, apotheek en medisch centrum, dorpsschool, supermarkt en gemeentehuis. De woning is in 2013 volledig gerenoveerd en instapklaar.

Het huis maakte vroeger deel uit van een groter huis, dat u ook kunt kopen als u wilt uitbreiden.

Aan de voorzijde van de woning is een kleine terrasruimte. U komt het huis binnen in een ruime keuken voorzien van kasten, oven en gaskookplaat.

Aan de rechterkant is een grote tweepersoonsslaapkamer met veel natuurlijk licht en kastruimte.

Aan de linkerkant is een grote familiebadkamer met douche.

Aan de linkerkant bevindt zich de zitkamer met een houtkachel in de hoek. Openslaande deuren naar een balkon met trap naar twee dakterrassen. De eerste heeft een deuropening waarin zich de wasmachine bevindt en in de andere bevindt zich de gasboiler voor warm water.

Beneden is nog een tweepersoonsslaapkamer, opnieuw met veel natuurlijk licht.

Er is openbare parkeergelegenheid net onder de accommodatie.

Salares is een zeer pittoresk en goed onderhouden dorp met veel geschiedenis om te ontdekken, van de Romeinse brug tot de Moorse gebouwen, waaronder een minaret die overblijft van de moskee waarop de kerk van Santa Ana is gebouwd. Dankzij de vele wandelroutes is dit een populaire wandel- en fietsbestemming. Salares ligt op 35 minuten naar de kust bij Algarrobo en 1 uur naar de internationale luchthaven van Malaga.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Video
 • Walkthrough video
Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: E
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar