Dorpshuis Torrox

Dorpshuis Torrox
Torrox, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €125,000 - Residentieel, Village house
RH-39708-property 92 3 Bedrooms 1 Bathroom 1920 Year Built 48

Gelegen op een rustige en zeer gemakkelijk bereikbare locatie in het dorp Torrox. Dit traditionele pand met drie slaapkamers biedt een boeiend uitzicht op de bergen.

Vanaf de straat komt u in de zitkamer. Aan de achterkant bevindt zich de keuken met houten kasten en een granieten werkblad. Aan de linkerkant is een ingang naar een grote berging waarin zich de wasruimte bevindt. Extra toegang tot de straat via deze kamer.

Vanuit de zitkamer leidt een trap naar een slaapkamer aan de linkerkant met een Frans balkon en een fantastisch uitzicht over het dorp en de bergen.

Stap een overloopruimte binnen met aan de rechterkant een slaapkamer. Een trap naar rechts leidt naar nog een tweepersoonsslaapkamer.

Vanaf de overloop leidt een andere trap aan de linkerkant naar een badkamer met ligbad. De trap gaat verder naar een groot dakterras met prachtig uitzicht op het dorp en de bergen. De perfecte plek voor ontspanning, contemplatie en vermaak.

Dit zou een prachtig familiehuis zijn, maar is ook even geschikt als vakantieverblijf. Het huis is gemakkelijk te onderhouden. Een paar minuten lopen naar winkels en restaurants. Voldoende parkeergelegenheid op straat in de buurt (op slechts 200 meter afstand) en autotoegang direct buiten het pand.

Torrox pueblo ligt op een heuvel boven de kust, wat betekent dat u slechts een paar minuten rijden naar het strand bent. Het is een stad vol geschiedenis en veel van de eigendommen bevinden zich op wat oude kasteelmuren zouden zijn geweest. De stad heeft een geweldige gemeenschapssfeer en er zijn altijd tal van activiteiten en feria’s gaande. Je hebt keuze te over met restaurants, bars en winkels die lokale producten verkopen. Slechts 45 minuten naar de luchthaven van Málaga, 40 minuten naar het centrum van Malaga en 15 minuten naar Nerja bent u ideaal geplaatst om de Axarquia en verder te ontdekken.

Neem vandaag nog contact met ons op om deze woning te bezichtigen.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

  • Energy Class: D
  • A+
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar