Vakantie verhuur

Sort By:  

Vakantie woningen

Alle eigendommen die door BluCee worden beheerd, zijn geregistreerd bij de Junta van Andalusië en voldoen aan de verhuur regels en voorschriften.

Wat betekent dit voor jou als vakantieganger?

U kunt er zeker van zijn dat uw vakantieverblijf veilig, goed onderhouden en van alle gemakken is voorzien.

Op zoek naar een grote villa met privé zwembad en vlakbij het strand? Villa Eden is perfect voor grote gezelschappen en is geschikt voor 12 personen.

Mooi penthouse-appartement met 3 slaapkamers in Nerja. Geweldige centrale ligging en een auto is niet nodig. Klik hier om informatie en foto’s van Penthouse Milenio te zien.

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt?

Als u de woning die u zoekt niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op. We kennen elke woning persoonlijk en kunnen u helpen met uw keuze.

Waarom BluCee?

We zijn trots op goede verhuur tegen goede prijzen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw vakantie-ervaring hier in Spanje er een is die u jaar na jaar wilt herhalen.

Huiseigenaren

Als u een woning bezit en overweegt inkomsten te genereren met uw investering, neem dan contact met ons op voor een informeel gesprek, zodat we uw opties kunnen bespreken.

Sign up to receive property updates, our newsletter and more.

We don’t spam!

Read our privacy policy for more info.

No Results Found!

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.