Algemene voorwaarden voor vakantie boekingen:

Betalings schema:
Een aanbetaling van 25% van het huur bedrag (minimaal € 200,-) moet binnen vijf dagen worden betaald om een ​​reservering te garanderen.
Een verdere aanbetaling van 75% dient acht weken voor aanvang van de reservering te worden betaald. De borg dient bij aankomst contant te worden betaald.  Schadeborgsommen worden binnen zeven dagen na het check-out geretourneerd.

Het niet betalen van het saldo op de vervaldag en/ of in geval van annulering kan de woning automatisch opnieuw worden verhuurd.  Als de accommodatie niet opnieuw wordt verhuurd, wordt de aanbetaling niet terugbetaald.

De eigenaar van het onroerend goed kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden of enige compensatie betalen wanneer de uitvoering van onze contractuele verplichting wordt verhinderd of beïnvloed door omstandigheden buiten onze controle. Dergelijke omstandigheden omvatten alle gebeurtenissen die wij of de leverancier van de diensten niet konden voorzien of vermijden, zoals bijvoorbeeld burgerlijke onrust, natuurrampen, industriële geschillen, brand, ongunstige weersomstandigheden, ongelukken en alle soortgelijke omstandigheden buiten onze controle.

Alle bagage en persoonlijke bezittingen blijven te allen tijde en alle omstandigheden op eigen risico. U wordt ten zeerste aangeraden om een ​​volledige verzekering af te sluiten om al deze items onder alle omstandigheden te vergoeden voor verlies of diefstal.

De eigenaar van het pand kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig ongeval of letsel hoe dan ook veroorzaakt door een bewoner of bezoeker van het pand. Al deze personen wordt geadviseerd ervoor te zorgen dat dergelijk letsel niet wordt veroorzaakt door apparatuur. Er dient te worden opgemerkt dat de juiste voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen met betrekking tot de marmeren en tegelvloeren die in Spanje veel worden gebruikt en dat deze te allen tijde droog moeten worden gehouden om ongevallen te voorkomen. Alle leden van de partij worden geadviseerd om een ​​volledige medische en ongevallenverzekering af te sluiten om alle gebeurtenissen te dekken en dit contract wordt op basis hiervan door de eigenaren geaccepteerd.

Bijzonderheden van alle gasten moeten worden verstrekt tijdens hun verblijf, inclusief paspoort- of ID-kaartgegevens.

Check-in tijd is 16:00 uur op de dag van aankomst
Check-out is uiterlijk om 10.00 uur op de laatste dag van de reservering.

Voor in- en uitchecken buiten de reguliere tijden wordt een toeslag van € 25 per keer in rekening gebracht. De niet reugliere uren liggen tussen  21:00 en 08:00.

Het is mogelijk om de accommodatie eerder te betreden en later te vertrekken, dit wordt op individuele basis besproken en is afhankelijk van andere reserveringen.

Wat is inbegrepen in de huurprijs:
Voor aankomst wordt het appartement schoongemaakt.
Elektriciteit (bij redelijk gebruik), gas, gemeentelijke heffing en airconditioning, indien van toepassing.
Alle beddengoed (behalve beddengoed voor kinderbedjes).
Handdoeken (bad en hand) worden voor uw gebruik verstrekt.

Sommige accommodaties bieden strand- / zwembadhanddoeken.

Basisbenodigdheden voor uw aankomst, handzeep, toiletpapier, afwasmiddel etc.

Eind schoonmaak: Als de woning in een onaanvaardbare staat wordt achtergelaten, worden er extra schoonmaak kosten in rekening gebracht. Die worden van de borg afgehouden.

Vlucht en reisverzekering zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Kijk gerust naar ons aanbod.

Sign up to receive property updates, our newsletter and more.

We don’t spam!

Read our privacy policy for more info.